Online Concepts Group brengt u op een onderscheidende manier succesvol in contact met uw doelgroep. Met hoge klanttevredenheid als resultaat.
Ons professionele team

Een goed geöliede machine van ambitieuze professionals

Missie en visie 

Het is de visie van Online Concepts Group om het de bezoeker altijd makkelijk te maken.  Binnen een kort tijdsbestek relevante informatie beschikbaar stellen. Sites functioneren geheel apparaat onafhankelijk, waarbij de smartphone het primary device is. Daar start de verkenning en maakt de bezoeker de keuze. Bestaande verdienmodellen gaan op z’n kop. De labels van Online Concepts Group passen in deze toekomstvisie.

De missie van Online Concepts Group is om als online uitgever onze klanten op een laagdrempelige manier succesvol in contact te brengen met haar doelgroep. We bieden op slimme manier verdieping op het bestaande aanbod en ontwikkelen hiervoor technisch onderscheidende internetconcepten. We willen betrouwbare, unieke en relevante informatie bieden, waarbij de bezoeker altijd centraal staat. Het resultaat is hoge klanttevredenheid. We claimen hiermee een toonaangevende rol.

Altijd een passend voorstel

Online Concepts Group exploiteert doelgroepgerichte internetconcepten en biedt adverteerders en partners daarmee de mogelijkheid om zeer gericht in contact te zijn met een specifieke doelgroep. Of u nu deskundige bent, een kliniek, fabrikant, leverancier of adverteerder, we bieden altijd een passende en interessante optie. Naast communicatie met een gewenste doelgroep, ondersteunen we u in uw -persoonlijke- profilering en biedt Online Concepts Group ondernemers ook verschillende online functionaliteiten aan. We gaan hierover graag een oriënterend gesprek met u aan om te bepalen of we bij elkaar passen.

Uw doelstellingen staan bij ons centraal. U kunt daarom uw eigen pakket samenstellen of u door ons laten adviseren en zo uw maatwerk pakket samenstellen om uw boodschap doeltreffend te communiceren. We gaan graag samen met u de uitdaging aan.