Onze middelen. Uw mogelijkheden.

 

Display Advertenties


U kunt op verschillende manieren een advertentie of boodschap als een banner plaatsen. De populariteit hiervan neemt langzamerhand af ten gunste van content marketing en andere manieren van uw boodschap overbrengen. Desondanks worden display advertenties nog steeds toegepast; meer en meer in combinatie met andere communicatie middelen.

Doorgaans betaalt u voor een display advertentie een bedrag per 1.000 views of een meervoud daarvan. Samen met u bepalen we uw communicatie behoefte en van daaruit de maken we een keuze aan middelen.

Medium rectangle

Dit is een opvallende vierkante banner van groot formaat. Een populaire display advertentie vanwege zijn attentiewaarde. Medium rectangles hebben een formaat van ca. 300 x 300 pixels.

Leaderboard

De leaderboard is een horizontale, paginabrede banner. Afmeting: ca 600 x 30 px. Door zijn grootte zeer opvallend en dus een hoge attentiewaarde. Bijkomend voordeel: door de grootte biedt dit veel creatieve mogelijkheden om de communicatieboodschap over te brengen op uw doelgroep met een hoge attentiewaarde voor de bezoeker.

Layer / Floor ad

Een layer is een blok van ca 600 x 600 over de homepage heen. Een dergelijke advertentie blijft enkele seconden zichtbaar en is te vullen met iedere denkbare content. Dit type display advertentie heeft eindeloze mogelijkheden en heeft een hoog communicatievermogen. Opvallen doet u zeker met een zogenaamde floor ad.

Homepage takeover

Met een homepage takeover val je extra op! Alle advertentieposities op de homepage zijn van u. Vaak een combinatie van een leaderboard, rectangle en een wallpaper. Met deze laatste optie is gehele achtergrond gevuld met uw advertentie. Grote zichtbaarheid betekent grote attentie.

 


 Content marketing


Advertorial

Dit is een advertentie met beeld in vorm van een redactioneel artikel. Uw boodschap krijgt redactionele aandacht en wordt op de site getoond in de – voor de bezoeker herkenbare – ‘look & feel’ (opmaak) van het betreffende label. U als adverteerder bent naar wens duidelijk zichtbaar als afzender. U levert het artikel – dat relevant is voor de doelgroep binnen het betreffende label – aan. Onze redactie redigeert waar nodig, altijd in overleg uiteraard. Als extraatje vermelden we het artikel eenmalig op de social media kanalen van het geselecteerde label (mini advertorial). U kunt ook kiezen voor een video, of een combinatie van middelen.
Prijsindicatie: 150 euro. Uw artikel blijft minimaal 1 jaar op de site beschikbaar.

Nieuwsbrief item

Een andere manier van contentmarketing is het plaatsen van een kort artikel in een nieuwsbrief. Zie ook informatie onder ‘Mailing’.

 


Tekstlinks


Tekstlink

Deze advertentievorm bestaat uit een korte tekst of woord waaraan een link is gekoppeld die verwijst naar een site en pagina naar keuze. Tekstlinks worden in de sidebar (linker- of rechterzijde van een pagina) en/of in de tekst van een artikel opgenomen. Door relevante inhoud hebben tekstlinks een hoge clickratio.
Net zoals bij display adverteren, betaalt u per 1.000 views of een veelvoud.

 


Mailing


Nieuwsbrief banner

Een nieuwsbrief of e-Zine zijn nog steeds erg populair. Wij bieden u de mogelijkheid een advertentie (banner) in de kop (header) of aan de onderzijde (footer) te laten plaatsen.
De vergoeding hiervoor varieert van 50 tot 100 euro afhankelijk van uw keuze.

Dedicated nieuwsbrief

Wilt u een geheel eigen nieuwsbrief? Dat is mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Nieuwsbrief item [contentmarketing]

Een nieuwsbrief item bestaat uit een tekst (gemiddeld 50 tot 100 aantal woorden) en beeld. De tekst bevat een korte relevante boodschap of oproep en is voorzien van een link. Een goed middel om de juiste doelgroep te bereiken.
Prijsindicatie voor een nieuwsbriefitem is 50 euro. Veelal staat een dergelijke item niet op zichzelf.

 


Social media


Mini advertorial

Een mini advertorial bevat beeld, tekst en een link naar relevante content voor de betreffende doelgroep en is een vermelding op de social media kanalen (zoals Twitter en Facebook) van het gekozen label.
Een laagdrempelige en voordelige manier van uw boodschap onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Veelal plaatsen we een mini advertorial in combinatie met andere communicatie mogelijkheden.

Actie

Een (win)actie op Social Media kan op veel verschillende manieren. De standaard actie bevat een tabblad binnen Facebook waarin onze redactie de actie verwerkt. Natuurlijk verwijzen we op de social media kanalen, op de site en in de nieuwsbrief actief naar de actie.
De kosten voor het opzetten en communiceren van een actie zijn 250 euro.

 


Testpanel


Laat uw product of dienst testen

Een aantal bloggers op GezondTotaal zijn ook lid van het testpanel. Zij testen uw producten of diensten en schrijven hierover een uitgebreide review. Een dergelijk artikel bevat een objectieve mening en ook beelden en links naar uw site en product of dienst.
De prijsindicatie voor een standaard product review is 150 euro.

 


Bedrijvenindex


Bedrijvengids

U kunt uw organisatie, instelling of kliniek laten opnemen in onze bedrijvengids. Deze wordt getoond in de zoekresultaten en heeft een eigen pagina waarop u gegevens kunt tonen over uw organisatie. Deelnemende bedrijven worden getoond bij overeenkomende content.
Prijsindicatie: 100 euro per jaar. Dit is afhankelijk van welke extra velden en/of opties u wilt toevoegen.

 


Downloads


Plaats uw download

Heeft u een interessant eBook, brochure, artikel of ander soort download dat uw doelgroep niet mag missen? Plaats uw download in de downloadomgeving en bereik duizenden bezoekers. Optioneel bieden wij de mogelijkheid om in relevant artikel een link te plaatsten naar uw download.
Voor het plaatsen van de download betaalt u eenmalig 50 euro en per download 1 euro extra. De download is voor u een lead.

 


Video


Video marketing

Mensen zijn sterk visueel ingesteld. Vandaar dat steeds meer relaties de mogelijkheid van video onderzoeken. Bewegend beeld en geluid zorgen voor een optimale overdracht van de communicatieboodschap. Dé manier dus voor u om de aandacht van uw doelgroep te trekken en uw boodschap over te brengen.
Voor 100 euro plaatst u een video op 2 labels naar keuze. De video staat minimaal 1 jaar op de site.

 


Vacaturebank


Vacaturebank

De labels van Online Concepts Group kenmerken zich door focus op specifieke doelgroepen. Onder de bezoekers zit mogelijk net die werknemer die u zoekt. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om tegen lage kosten uw vacature te plaatsen. Naar wens maken wij de vacature voor u op. U kunt diverse opties laten toevoegen, zoals een tekstlink en een reactieformulier. Wij informeren u vrijblijvend over deze unieke mogelijkheid.

U plaatst al een vacature voor 75 euro. Wij plaatsen de vacature voor 3 maanden op minimaal 2 labels.

 


Meer informatie


Zelf doen, of laten doen

Bent u enthousiast over onze labels en communicatie- en advertentiemogelijkheden maar hebt u zelf nog een ervaring met online communiceren of bijvoorbeeld nog geen eigen advertenties? Geen zorgen! Wij helpen u op weg. In overleg maken wij uw geselecteerde items op, uiteraard volgens de aangeleverde specificaties en in het optimale formaat voor het betreffende label.

Vragen? Een goed idee? Laat het ons weten!

Wij staan er om bekend dat maatwerk onze standaard is. Wij stellen in overleg een passend communicatiepakket samen.  Hebt u zelf al een goed idee? Wij werken deze graag voor u uit. Kortom: interesse, of hebt u nog vragen en/of opmerkingen, laat het ons weten. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.